Motala Verkstad rekryterar ny produktionschef

Carl Löfstrand

Carl Löfstrand

Ny produktionschef på Aqilles Investägda Motala Verkstad blir Carl Löfstrand. Han kommer att arbeta med att utveckla och effektivisera produktionen i det snabbt växande företaget. Carl Löfstrand har lång erfarenhet av fordonsindustrin, bland annat genom tidigare arbete på Volvo Lastvagnar och Specma Hydraulic. Senast kommer han från rollen som underhållschef på TitanX Engine Cooling och dessförinnan arbetade han som operativ chef på Mechanum i Göteborg.

- Motala Verkstad med sitt stolta varumärke och sin anrika historia är en spännande utmaning för mig. Det är ett företag som ligger i teknikens framkant inom flera områden, säger Carl Löfstrand.

Ett av de uppdrag som ingår i rollen som produktionschef blir att införa Motala Verkstads Produktions System (MVPS).

- Carl blir en viktig tillgång för Motala Verkstad. Med hans produktionserfarenhet och bakgrund inom fordonsindustrin kommer vi att kunna utveckla och effektivisera vår produktion ytterligare. Han kommer att vara viktig i förbättringsarbetet på Motala Verkstad, vilket kommer att fortsätta på den inslagna vägen med målstyrt resultatarbete under Carls ledning, säger Jörgen Hedström, VD för Motala Verkstad.

Carl Löfstrand är 34 år och bor tillsammans med sin familj i Ljungsbro, Linköping.